Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Білоцерківській громаді відбувся дводенний захід

Дата: 02.11.2023 15:39
Кількість переглядів: 73

Фото без описуОстаннім часом інтерес до теми гендерно зумовленого насильства, у тому числі й домашнього насильства, помітно зростає. Все більше науковців та громадських активістів наголошують на важливості даного питання та необхідності залучення якомога більшої кількості людей до вивчення та обговорення цієї проблеми.
 

За ініціативи Бюро гендерних стратегій і бюджетування, ГО «Благодійний фонд «Фонд розвитку громад «Ініціатива» у нашій громаді пройшов дводенний захід.

31 жовтня 2023 року у палких дискусіях та захоплюючих дебатах для педагогічних працівників закладів освіти відбувся тренінг з протидії гендерно зумовленому насильству. Психологиня та тренерка Наталія Пилипенко наголосила, що ризики в умовах воєнного стану спонукають дбати про створення безпечного середовища для здобувачів освіти. Учасники заходу обговорили гендерні стереотипи, причини їх виникнення, наслідки впливу та шляхи їх подолання.
Наступного дня здобувачам освіти  була надана можливість ознайомитися з цією ж тематикою у формі гри-квесту «Мобільна варта». Діти із задоволенням пройшли локації та отримали чудові й корисні  подарунки.
Відділ освіти, молоді та спорту виконачого комітету Білоцерківської сільської ради щиро дякує колегам з Бюро гендерних стратегій і бюджетування, ГО «Благодійний фонд «Фонд розвитку громад «Ініціатива» за інформаційну сесію та квест-гру.

  Фото без опису   Фото без опису

  Фото без опису   Фото без опису

  Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень