Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

До уваги жителів громади!

Дата: 25.11.2023 08:10
Кількість переглядів: 76

Фото без описуНа виконання вимог Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» повідомляємо про оприлюднення на офіційному сайті Білоцерківської сільської ради документа державного планування "Стратегія розвитку освіти Білоцерківської територіальної громади на 2023-2027 роки" та Звіту про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування "Стратегія розвитку освіти Білоцерківської територіальної громади на 2023-2027 роки".

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі на адресу Білоцерківської сільської ради (38340, вул. Першотравнева, 9, село Білоцерківка, Миргородський район, Полтавська область, Україна) або на електронну пошту: bilotg@ukr.net.

У повідомленнях вказуються прізвище, ім'я по батькові, адреса місця проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місця знаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції та пропозиції, що надійшли після строку завершення громадських обговорень не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень