Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Білоцерківській громаді відбулися змагання з волейболу

Дата: 19.02.2024 11:20
Кількість переглядів: 165

Фото без опису14 лютого 2024 року в Красногорівському ліцеї відбулося урочисте відкриття другого, територіального етапу проєкту Офісу Президента України «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі змагань з волейболу серед юнаків. За перемогу боролися команди з Балакліївської, Бірківської, Подільської та Попівської гімназій, Рокитянського та Красногорівського ліцеїв.

Цікаво було спостерігати за напруженою грою, адже кожна команда прагнула перемоги.

В результаті команда «ЇЖАКИ» Балакліївської гімназії посіла почесне ІІІ місце. Боротьба за І та ІІ місце між командами красногорівських та бірківських юнаків продовжилася 16 лютого. За результатами гри перше місце виборола команда «РИСІ ЄВРАЗІЙСЬКІ» Красногорівського ліцею, друге – команда «СОВИ ВУХАТІ» Бірківської гімназії.

16 лютого у вправності з гри у волейбол серед дівчат змагалися команди Рокитянського й Красногорівського ліцеїв та Бірківської гімназії. Перше місце здобула команда Бірківської гімназії, друге в красногорівських дівчат, третє - у команди дівчат Рокитянського ліцею.

Гравці кожної з команд показали майстерність та фізичну стійкість та, разом із вболівальниками, отримали масу позитивних емоцій.

Дякуємо вчителям фізичної культури за підготовку команд до змагань.

Бажаємо всім успіхів, витривалості та відмінних результатів у змаганнях в інших видах спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень