Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Полтавській області відкрито 5 центрів жіночого працевлаштування

Дата: 07.03.2024 09:01
Кількість переглядів: 41

Фото без описуУ межах проєкту We Act II „Діємо задля жінок та їхніх можливостей”, який впроваджується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, в партнерстві з ГО „Інноваційні соціальні рішення”, у Полтавській області відкрито 5 центрів жіночого працевлаштування: Гадяч, Глобине, Миргород, Лубни, Пирятин. Метою їх діяльності є сприяння розширенню економічних можливостей жінок, які належать до вразливих категорій населення, з особливим фокусом на тих, які проживають у віддалених населених пунктах.

До жіночих центрів працевлаштування можуть звертатися: вразливі категорії жінок, які постраждали від війни, внутрішньо переміщені особи, постраждалі від гендерно-обумовленого насильства, домашнього насильства, жінки з інвалідністю, жінки, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У разі виникнення питань звертайтеся до Марії Кір’янової, координатора проєкту у Полтавській області: контактний телефон (066) 967 23 83, e-mail: kirianovaml61I@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень