Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановна Білоцерківська громадо!

Дата: 28.06.2024 09:55
Кількість переглядів: 43

Фото без описуСьогодні українській Конституції виповнюється 28 років. Українські юнаки, які народилися в один рік із нею, вже досягли мобілізаційного віку й у переважній більшості боронять країну від російських загарбників, своєю кров’ю відстоюючи права та свободи, закріплені в Основному Законі.

Наш народ кілька століть боровся за те, щоб жити у своїй власній вільній та незалежній державі, щоб не лише на папері, а й у житті Україна була суверенною і незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою (стаття 1). Щоб людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнавалися найвищою соціальною цінністю (стаття 3), щоб захист суверенітету і територіальної цілісності України був найважливішою функцією держави, справою всього українського народу (стаття 17).

Проте імперський російський диктатор зазіхнув на наші надбання і на нашу Конституцію, намагаючись перекроїти Україну, відібравши у нас частину території.

Тож в умовах жорстокої кровопролитної війни День Конституції набуває особливого сенсу. Шановні жителі громади! Вітаю вас із цим визначним державним святом. Бажаю міцного здоров’я, родинного щастя, енергії, натхнення та віри в світле, мирне майбутнє нашої неньки-України. Хай мир і взаєморозуміння панують на нашій землі та в кожній родині!
Слава Україні! Героям слава!
Щиро ваш

Іван ЛЕЩЕНКО,
Білоцерківський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень