Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

Оголошується конкурс творчих робіт для школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

Дата: 17.10.2024 08:26
Кількість переглядів: 21

Фото без описуПолтавський державний аграрний університет та Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування» оголошують приймання матеріалів на VІІ конкурс творчих робіт школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ».

До участі в конкурсі запрошуються здобувачі повної загальної середньої освіти, професійно-технічної, позашкільної освіти та передвищої освіти. У конкурсі можуть брати участь як окремі автори, так і авторські колективи.

На конкурс подаються роботи, виконані у вигляді опису проєкту розвитку громади (населеного пункту) або її частини – школи, лікарні, зони відпочинку, туристичного центру, басейну, ботанічного саду, дороги, мосту; організації дозвілля, свята, фестивалю, спортивних змагань, художнього конкурсу; прибирання сміття, очищення водойми, насадження лісу; оздоблення території (клумб, розаріїв, фонтанів, скульптур); будівництво і реставрація публічних споруд (шкіл, бібліотек, будинків культури, музеїв, церков); застосування цифрових технологій у житті громади (навчання, конкурси, громадські обговорення, консультування, інформування) тощо.

Виклики, з якими зіштовхнулися громади України під час війни, змушують по-іншому оцінити рівень їхньої безпеки та технічного забезпечення, і це може відображатись у проєктах.

Робота виконується у формі пояснювальної записки обсягом до 15 сторінок (формат А4) з використанням прийомів візуалізації (схем, малюнків, фотографій). До неї додається реєстраційна картка (див. Положення про конкурс).

Електронний варіант конкурсної роботи слід надсилати на електронну адресу (pua@pdau.edu.ua) кафедри публічного управління та адміністрування Полтавського державного аграрного університету до 18 листопада 2024 року. 

Роботу також можна подати в друкованому вигляді до Полтавського державного аграрного університету (вул. Сковороди, 1/3, корпус 4, кімната 494) до 18 листопада 2024 року.

Конкурс проводиться поетапно: І етап – відбірковий (заочний), триватиме до 18 листопада 2024 року; ІІ етап – фінальний, – до 4 грудня 2024 року.

Список учасників, запрошених до участі в ІІ етапі Конкурсу, оприлюднюється на сайті Полтавського державного аграрного університету не пізніше 25 листопада 2024 року.

Учасники Конкурсу, які будуть запрошені до участі в ІІ етапі, мають підготувати презентацію проєкту, виконану у форматі відео в програмі «Microsoft Offise Power Point» чи іншій, що буде представлена на підсумковій конференції.

Форму проведення підсумкової конференції ІІ етапу Конкурсу (очна/дистанційна/змішана) буде визначено пізніше.

Журі конкурсу визначає переможців (I, II, III місця), яких буде нагороджено, окремо в категоріях «Індивідуальна діяльність» і «Колективна діяльність».

Телефон для довідок: (095) 305-20-88.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень