Білоцерківська громада
Полтавська область, Миргородський район

Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Фото без опису

Великобагачанський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

Адреса: 38300, смт. Велика Багачка, вул. Шевченка, 73
Телефон: (05345) 9-18-64
Web-портал: https://portal.pfu.gov.ua/

Фото без описуГрафік роботи:
Понеділок - п'ятниця: 8:00 - 17:00 
Субота, неділя: вихідний
Фото без опису

Послуги Великобагачанським відділом обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області  надаються на підставі Законів України “Про звернення громадян”, “Про захист персональних даних”, “Про доступ до публічної інформації”, законодавства про пенсійне забезпечення, законодавчих та інших нормативно-правових актів, що регулюють відповідні відносини.
Види  послуг, які надаються Великобагачанським відділом обслуговування громадян (сервісний центр) є:
• консультації громадян з питань пенсійного законодавства;
• надання інформації з реєстру застрахованих осіб державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування;
•  призначення пенсії;
•  перерахунок пенсії;
•  призначення пенсії за особливі заслуги перед Україною;
• встановлення надбавок, підвищень, додаткової пенсії, індексації та інших доплат до пенсій, встановлених законодавством;
• видача пенсійних посвідчень;
• підтвердження на комісії стажу роботи на посадах, що дають право на призначення пенсії на пільгових умовах;
• зміна способу виплати пенсії;
• виплата недоотриманої пенсії;
• переведення пенсійної виплати за новим місцем проживання;
• видача довідок про розмір пенсії, про перебування на обліку;
• оформлення допомоги на поховання;
• правова оцінка документів для призначення (перерахунку) пенсій;
• поновлення виплати пенсії;
• розгляд заяв від осіб відповідно до Закону України “Про звернення громадян”;
• надання інформації про умови, порядок призначення, перерахунку, виплати пенсій, сплати обов’язкових платежів.


Пенсійний фонд інформує


 

У сервісних центрах Пенсійного фонду України можна надавати копії цифрових документів

Завдяки цифровим технологіям дедалі прискорюється та осучаснюється процедура отримання послуг в державних органах. Наприклад, віднедавна громадяни, які звертаються за послугами до сервісних центрів Пенсійного фонду України, можуть скоростатися шерингом документів і обійтись без ксерокопій, сканкопій чи фотографування. 

08:57 15.10.2024

Професійне свято працівників освіти: інформація від Пенсійного фонду

На даний час за працівниками освітніх закладів зберігається право виходити на пенсію за вислугою років до досягнення 60-річного віку. Раніше визначеного законодавством терміну можуть піти на заслужений відпочинок вчителі, вихователі або викладачі, які набули необхідний педагогічний стаж роботи.

11:44 08.10.2024

Опалювальний сезон 2024-2025: у Пенсійному фонді готуються до автоматизованого перерахунку субсидій

Наближається опалювальний сезон 2024-2025, точна дата якого залежить від кількох чинників – зокрема, погодних умов і рішення місцевої влади. Окрім того, дати можуть коригуватися у зв’язку з поточною ситуацією та можливими змінами в енергетиці. 

09:25 19.09.2024

Відкиньте стереотипи та оформляйте пенсію дистанційно!

За даними Міжнародної організації з міграції ООН, після повномасштабного вторгнення близько 7 млн українців роз’їхалися по світу як біженці, а понад 4 млн залишаються переміщеними особами в Україні. Чимало з них у цей час досягли пенсійного віку.

09:31 18.09.2024

Перерахунки виплат субсидій: підстава, механізм і результати

На виконання урядового рішення у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Полтавській області провели масовий перерахунок розмірів житлових субсидій з 01 серпня 2024 року. Підставою для цього перерахунку став абзац восьмий пункту 92 постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 зі змінами, внесеними постановою від 13 червня 2023 року № 601.

14:20 13.09.2024

Існує два способи попереднього розрахунку майбутньої пенсії

Прорахувати розмір майбутньої пенсії за віком можна двома способами. Перший з них – це традиційний, коли за особистим зверненням людини роз’яснення надає працівник будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України. Другий спосіб – перевірений часом, але швидкий і сучасний електронний сервіс «пенсійний калькулятор». 

08:40 14.08.2024

Нагадуємо, як отримати грошові виплати до Дня незалежності України у 2024 році

Інформація про порядок здійснення у 2024 році разової грошової виплати до Дня незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань” була детально висвітлена на інформаційних сторінках Головного управління в соціальній мережі Фейсбук та на вебпорталі Пенсійного фонду України (http://surl.li/wydzmk; http://surl.li/pzoozq), у регіональних медіа.

15:57 13.08.2024

На вебпорталі Пенсійного фонду України з'явився новий сервіс для роботодавців

Зважаючи на урядове рішення від 05.06.2024 № 650 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану», органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, які є критично важливими для забезпечення потреб Збройних сил України, інших військових формувань в особливий період, підприємства, установи та організації, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, повинні подавати відомості про працівників. Для цього на вебпорталі Пенсійного фонду України з’явився новий електронний сервіс.

16:12 24.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень